ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ
Νομοτέλεια
Πληροφορίες
Χρήσιμες συνδέσεις


Καλωσήρθατε στη ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ

Για την άμεση είσοδό σας στο παλαιό site :

ΠΛΗΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ πατήστε εδώ
ΤΕΧΝΙΚΗ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ πατήστε εδώ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ πατήστε εδώΗ εταιρεία ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕ «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ» έχει πολυετή παρουσία στην ελληνική Ηλεκτρονική Νομική Πληροφόρηση. Βασική μας επιδίωξη είναι η συνεχής προσπάθεια για αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών σε όλο το φάσμα των ενδιαφερομένων κοινών που μας τιμούν με την πολυετή εμπιστοσύνη τους.


Οι υπηρεσίες που παρέχονται από την «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ» επικεντρώνονται στην ηλεκτρονική νομική πληροφόρηση καλύπτοντας την Εθνική Νομοθεσία και Νομολογία καθώς και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή. Διατηρώντας πάντοτε ως κύριο στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών – συνδρομητών, η «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ» προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών της, τόσο μέσω Διαδικτύου με καθημερινή ενημέρωση, όσο και μέσω τακτικών εκδόσεων και αποστολών DVD/CD.

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ σήμερα θεωρείται μια από τις πληρέστερες Τράπεζες Νομικών Πληροφοριών και καθημερινά αναγνωρίζεται η μεγάλη συμβολή της στη νομική πληροφόρηση. Διότι σημασία έχει, η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ να αποτελεί για εσάς πραγματικά, την άμεση, ολοκληρωμένη και πλέον οικονομική λύση για τη Νομική σας Πληροφόρηση !

 

Τελευταία Νέα. Newsletter
Επίκαιρη Νομολογία
Επικαιρότητα Ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης Δήμων - Ενημερωτικά Σημειώματα - Αρθρα κ. Θεοδώρου
Επίκαιρη Νομοθεσία
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
© 2021 Νομοτέλεια, Ηπείρου 13, 10433 Αθήνα
τηλ. 210 8227952, fax 210 8843339, email support@nomotelia.gr.