ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ
Νομοτέλεια
Πληροφορίες
Χρήσιμες συνδέσεις


Δελτία Τύπου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στην πόλη του Βόλου, το Επιμορφωτικό Σεμινάριο που διοργάνωσε η ΠΕΔ Θεσσαλίας σε συνεργασία με τη Νομική Βάση Πληροφοριών «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ» με θέμα: "Βασικές ρυθμίσεις για τους αιρετούς των Ο.Τ.Α." και εισηγητή, τον έγκριτο νομικό, συγγραφέα και συνεργάτη της ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, Ιωάννη Θεοδώρου. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Volos Palace Hotel με συμμετοχή Δημάρχων, αιρετών και αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων των Δήμων της περιφέρειας Θεσσαλίας σε θέματα που σχετίζονται με τη διοίκηση των Δήμων και τις βασικές ρυθμίσεις που αφορούν στους αιρετούς …. [περισσότερα]ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν 

- στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 και στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, και

- στην Αθήνα, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, και στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens

τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργάνωσε η  Νομική Βάση Πληροφοριών “ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ” με θέμα, "Οικονομική Διαχείριση των Δήμων μετά τον Κλεισθένη".

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο έγκριτος νομικός, συγγραφέας και συνεργάτης της Νομοτέλεια, κ. Ιωάννης Θεοδώρου.
Στα μονοήμερα σεμινάρια, συμμετείχαν στελέχη των Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, συνδρομητές της Ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης Δήμων της ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.  Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη της Πάτρας, το Επιμορφωτικό Σεμινάριο που διοργάνωσε η Νομική Βάση Πληροφοριών «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ» με θέμα: "Δημόσιες Συμβάσεις Προμηθειών και Υπηρεσιών" και εισηγητή, τον έγκριτο νομικό, συγγραφέα και συνεργάτη της ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ,  Ιωάννη Θεοδώρου. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Astir Hotel Patras με συμμετοχή στελεχών των Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από την ευρύτερη περιοχή της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, των ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και της ΗΠΕΙΡΟΥ...... [περισσότερα]Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN PALACE, Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη, Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα "ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Ν. 4412/2016", με εισηγητή τον γνωστό συγγραφέα και συνεργάτη της ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

____________________________________________________________________________

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ,  Πανεπιστημίου 52- Αθήνα, Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα "ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Ν. 4412/2016", με εισηγητή τον γνωστό συγγραφέα και συνεργάτη της ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

_____________________________________________________________________________

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Park Hotel Athens Hμερίδα Ενημέρωσης  με θέμα:
«ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ».

© 2021 Νομοτέλεια, Ηπείρου 13, 10433 Αθήνα
τηλ. 210 8227952, fax 210 8843339, email support@nomotelia.gr.